Wekelijks een winnaar onder de Wervik.pas gebruikers!

Met de Wervik.pas spaar je winstkansen bij alle deelnemende handelszaken. Hoe meer winstkansen je gespaard hebt op het einde van de week, hoe hoger de kans dat je in de prijzen valt.

Elke week worden er Wervikse kadobonnen weggegeven t.w.v. 100 euro aan één gelukkige Wervik.pas gebruiker. Enkel en alleen als jouw Wervik.pas geregistreerd is, maak je kans op deze kadobonnen. Registreren is dus niet verplicht, maar levert je wel heel wat extra voordelen op!

Registreren is de boodschap!

Een geregistreerde Wervik.pas levert dus heel wat extra voordeel op! Zo maak je met een geregistreerde Wervik.pas niet alleen kans om wekelijks in de prijzen te vallen. Je verzekert jezelf er ook van dat jouw gespaarde winstkansen nooit meer verloren gaan.

Wie zijn of haar geregistreerde Wervik.pas verliest, kan alle gegevens en gespaarde winstkansen terug oproepen en simpelweg op een nieuwe Wervik.pas laten overzetten. Iedereen kan een nieuwe Wervik.pas vragen bij een van de deelnemende handels- & horecazaken, uiteraard helemaal gratis. Veel plezier, én succes!