Veelgestelde vragen over de Wervik.pas

Heb jij een probleem of een vraag over de Wervik.pas? Lees dan hier even de veel voorkomende vragen. Vind je het antwoord niet hier onder, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Hoe kan ik mijn Wervik.pas registreren?

Je kan een Wervik.pas gratis krijgen bij alle deelnemende handelaars. De Wervik.pas registreren kan meteen aan de tablet bij de handelaar of op onze website. Enkel Wervik.passen die geregistreerd zijn, komen in aanmerking om iedere week 100 euro aan Wervikse kadobonnen te winnen dus vergeet dit zeker niet.

Ook bij verlies of diefstal kunnen we zo jouw persoonlijke gegevens op jouw Wervik.pas overzetten op een nieuwe Wervik.pas.

Wat kan ik doen met de Wervik.pas?

Het principe is heel eenvoudig! Met de Wervik.pas spaar je Wervik.kansen. Bij elke aankoop met de Wervik.pas ontvang je één Wervik.kans. Elk Wervik.kans staat gelijk aan een winstkans waarmee je kans maakt op 100 euro aan Wervikse kadobonnen!

Straks, in een volgende fase, kan je ook Wervik.punten sparen en inwisselen voor vele geschenken, voordelen of deals bij deelnemende handelszaken of organisaties. Hierover binnenkort meer. Sommige handelszaken kiezen ervoor om ook hun eigen klantenkaart in de Wervik.pas te integreren. Alleen maar meer voordelen voor jou als klant dus: 1 kaart voor al jouw aankopen!

Hoe maak ik kans om te winnen?

Om kans te maken op een Wervikse kadobonnen t.w.v. 100 euro die wekelijks wordt uitgereikt, moet je jouw Wervik.pas (eenmalig) registreren en Wervik.kansen sparen. Per dag kan je in elke deelnemende handelszaak 1 Wervik.kans sparen (bij een aankoop uiteraard).

Elke gespaarde Wervik.kans staat gelijk aan 1 winstkans voor die week. Hoe meer Wervik.kansen je dus spaart per week, hoe meer kans je maakt om te winnen. Elke zondagnacht om 24 uur worden de verzamelde Wervik.kansen van die week terug op 0 geplaatst voor alle Wervik.passen en wordt er automatisch een winnaar getrokken.

Sparen doe je door je Wervik.pas te scannen aan de tablet op de balie of kiosk bij de deelnemende handelszaken. Jouw Wervik.pas hoef je niet fysiek te tonen. Je kan je persoonlijke QR-code ook met de mobiele applicatie oproepen. Je toont dan je QR-code op je smartphone aan de tablet en scant zo.

Ik heb mijn Wervik.pas verloren, ben ik mijn gespaard saldo kwijt?

In het geval dat jouw verloren Wervik.pas geregistreerd is, kunnen wij het gespaarde saldo en geregistreerde gegevens overzetten op een nieuwe Wervik.pas. Je hoeft dan enkel een nieuwe Wervik.pas aan te vragen in een van de deelnemende handelszaken en ons jouw nieuwe Wervik.pas kaartnummer door te geven via hello@joyn.be.

In het tweede geval zijnde dat jouw Wervik.pas niet geregistreerd is, kunnen wij het gespaarde saldo niet recupereren. Uiteraard kan u wel een nieuwe Wervik.pas aanvragen in een van de deelnemende handelszaken.

Ik heb nog geen Wervik.pas, waar kan ik er een krijgen?

Een Wervik.pas kan je vragen en registreren bij elke deelnemende handelszaak in Wervik. Je kan ook een digitale Wervik.pas aanmaken op je smartphone. Wervik.passen zijn gratis, twijfel dus niet en haal nu jouw Wervik.pas in huis!

Moet ik een e-mailadres hebben om mij te kunnen registreren?

Om een Wervik.pas te registreren is het wel noodzakelijk dat je een geldig e-mailadres opgeeft. Hierdoor wordt de Wervik.pas gekoppeld aan jouw gegevens en kunnen wij al je gespaarde Wervik.kansen en gegevens steeds terug oproepen in geval van verlies van je Wervik.pas. Ook moeten wij je kunnen contacteren als je gewonnen hebt. De Wervik.pas moet dus geregistreerd zijn en daar is een e-mailadres voor nodig.

Indien je geen e-mailadres hebt, kan je altijd de hulp inschakelen van een familielid om een e-mailadres aan te maken (dit kan online gratis en zeer gemakkelijk bijvoorbeeld via Hotmail of Gmail).

Wat gebeurt er met mijn gespaarde Wervik.kansen?

Elke zondagnacht om 24 uur worden de verzamelde Wervik.kansen van die week terug op 0 geplaatst voor alle Wervik.passen. Daarna wordt uit alle verzamelde Wervik.kansen van de voorbije week door het systeem automatisch 1 winnende Wervik.kans getrokken. De winnaar gekoppeld aan deze Wervik.kans wordt gecontacteerd en wint een Wervikse kadobonnen van €100.

Elke week kan je dus opnieuw Wervik.kansen sparen en maak je opnieuw kans om te winnen!

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Je kan jouw wachtwoord steeds resetten via deze link.

 

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug?

Neem dan contact met ons op via hello@joyn.be.