Laat het sparen beginnen!

Om optimaal te kunnen genieten van de Wervik.pas heb je natuurlijk wel een nodig! Heb je er geen ontvangen in jouw bus? Geen nood! Je kan altijd een Wervik.pas vragen bij een van de deelnemende handelszaken.

Eenmaal je deze op zak hebt, kan je beginnen met Wervik.kansen sparen tijdens jouw aankopen bij de lokale handelaars. Het enige dat je hoeft te doen, is jouw Wervik.pas scannen via de tablet op de balie van de deelnemende handelszaak.

Wervik.kansen sparen om te winnen!

Het principe is heel eenvoudig.

In de eerste fase deelt elke deelnemende handels- & horecazaak per aankoop één Wervik.kans uit. Koop of consumeer je dus iets in een van de deelnemende handels- of horecazaken, dan ontvang je één Wervik.kans op jouw Wervik.pas.

Een deelnemende handels- of horecazaak herken je aan de rode sticker die hiernaast afgebeeld staat. Het zijn er inmiddels meer dan 55!

Elke week loten wij één winnende Wervik.kans onder de geregistreerde gebruikers. Deze geregistreerde gebruiker wint dan 100 euro aan Wervikse kadobonnen.

Elke deelnemende handelaar tot jouw dienst!

Wil je weten hoeveel Wervik.kansen je al gespaard hebt? Vraag dan aan de deelnemende handelaar om jouw Wervik.kansen te bekijken via de tablet. Daarnaast kan je ook jouw Wervik.pas registreren via de tablet. Maar dat kan nog eenvoudiger ook via de website van Wervik Is Straffer.

 

 

 

De Wervik.pas valt onder de verantwoordelijkheid van Joyn. Meer info over hoe de GDPR van toepassing is, is te lezen in deze blogpost en privacy verklaring van Joyn. Hierbij moet de Joyn - gebruiker gelezen worden als Wervik.pas - gebruiker en Joyn - handelaar als Wervik.pas - handelaar.

Heb je vragen over privacy of databescherming? Contacteer dan ons team via privacy@joyn.be of +32 78 480 552 voor meer informatie.