Kalender Triamant

Ontdek hier de aankomende activiteiten

Er valt opnieuw heel wat te beleven. Ontdek hieronder alle activiteiten: 

 

 • Wandelingen Triamant

Binnenkort vindt de vierde wandeling van Triamant Geluwe plaats, georganiseerd in samenwerking met de wandelclub van Wervik. Op 19 september spreken we om 14.30u af aan het onthaal van Triamant Geluwe. Schrijf je snel in via leefpunt-geluwe@triamant.be of bel naar 056/455 444.

We zijn ook steeds op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen tijdens de wandelingen door het duwen van een rolwagen van deelnemers die zich niet meer zelfstandig kunnen verplaatsen.

 

 • Scholenveldloop op 26/09

Vanaf 10u tot 16u, vindt er rond het domein van Triamant Geluwe een scholenveldloop in samenwerking met scholengroep regio Wervik. Iedereen is welkom om het spektakel te beleven in de brasserie van Triamant Geluwe!

 

 • Bezoek “brouwerij Sint-Bernardus” (Watou)

In Watou worden sinds 1946 de St- Bernardus bieren gebrouwen: donkere en blonde bieren van hoge gisting. De laatste jaren onderging de brouwerij een heuse gedaanteverandering met de aanleg van het hoppeveld naast de brouwerij, een splinternieuwe vleugel waar ruimte is voor twee grote magazijnen en een brouwerijwinkel. Voorafgaand aan dit bezoek gaan we nog lekker picknicken in de velden van Watou.

 

Wanneer: 27/09/2019 (11.00u –17.00u)

Waar: Brasserie Triamant Geluwe (onthaal)

Prijs: €25,00

 

Wat is er inbegrepen:

 • lunch & drank
 • vervoer en begeleidende vrijwilligers
 • verwelkoming en rondleiding door professionele gids
 • 2 degustaties in Bar Bernard
 • geschenkpakket met 4 bieren en glas

Deze activiteit kan enkel doorgaan bij min. 10 inschrijvingen. Inschrijven is noodzakelijk en moet voor 21 september 2019 via
056/455 444 of door te mailen naar 

leefpunt-geluwe@triamant.be.

 

 • Ontdek Geluwe Ontdekt

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2019 vindt de 3de editie plaats van

‘Ontdek Geluwe Ontdekt’, een gezellig dorpsfestival in hartje Geluwe. Op zaterdag vindt een gezellig dorpsfestival plaats met originele standjes van vele Geluwse verenigingen in en rond het centrum. Originele marktkramen en diverse activiteiten, meer dan een bezoekje waard!

Ook Triamant Geluwe is aanwezig. Kom ons bezoeken in de Beselarestraat!

 

 • Triamant neemt Carrefour in Wervik over

Inderdaad, je leest het goed. Mits enige nuance natuurlijk... Vrijdag 6 september tussen 11u en 15u gaat Triamant met enkele medewerkers, vrijwilligers en bewoners gaan assisteren in de Carrefour.

Kom op vrijdag 6 september tussen 11u en 15u naar de Carrefour in Wervik en laat je verwennen terwijl wij jouw boodschappen inladen. Kom langs onze babbelkassa, geniet van soep met babbeltjes en laat de kinderen rustig spelen in de kinderhoek.

 

 • Breimarathon

Oktober staat al jarenlang internationaal bekend als de borstkankermaand. In kader van deze maand organiseren we een breimarathon in Triamant Geluwe. De breiclub ‘Gif mo Sjette’ voert reeds enige tijd een project uit in samenwerking met het Jan Yperman zekenhuis en ‘Knitted Knockers Belgium’. Voor dit project breien de vrijwilligers borstprothesen die later verdeeld worden in het ziekenhuis aan patiënten na een mastectomie.

De breimarathon gaat door op 7 oktober van 14.30u tot 17u in het Leefpunt van Triamant Geluwe. Iedereen is welkom!

Wil jij ook een steentje bijdragen maar kan je helemaal niet breien? Bak een taart en geef deze af om 13u in de brasserie van Triamant Geluwe. Tijdens de breimarathon willen we namelijk zelfgemaakte taarten verkopen, de opbrengst van deze taarten gaat integraal naar het borstprothese project van ‘Knitted Knockers Belgium’.

 

 • Doe een wens

In kader van ‘Dag van de ouderen’ op 1 oktober 2019, willen we heel wat wensen in vervulling laten gaan van zowel bewoners, vrijwilligers, bezoekers en medewerkers. Heb jij een wens of wil jij je graag inzetten om een ander zijn wens in vervulling te brengen? Neem contact op met het leefteam van Triamant Geluwe via het algemeen nummer 056/455 444 of via leefpunt-geluwe@triamant.be.

 

 • Spaghetti à volonté tijdens ‘Buren bij kunstenaars’

Op 18 oktober, van 14u tot 21u, serveren we in de Brasserie van Triamant Geluwe heerlijke spaghetti à volonté. Je betaalt €12/persoon. Ondertussen kun je een blik werpen op de unieke kunstwerken gemaakt door kunstenaars uit de buurt.

Reserveren kan tot 10/10/2019 via 056/455 444 of door te mailen naar brasserie.geluwe@triamant.be.