De Waterkant in het Lekkere Westen

Het lekkere westen... in Wervik

Westtoer selecteerde recent 132 chefs die allemaal dezelfde liefde voor de streek delen en dat laten proeven en smaken in de gerechten of dranken die ze op tafel toveren. 100% West-Vlaams dus en ook in Wervik kan je de passie voor de streek proeven. De Waterkant, met chef Bart Pauwelyn aan het fornuis, staat garant voor lekker genieten van de streek.

De groenten voor de gerechten worden gekweekt door lokale bioboeren, rundsvlees komt van een hoeve in Lo-Reninge en de wijnen zijn van het Heuvelland. De aardbeien worden geplukt in Geluwe, de bieren gebrouwd in Roeselare (Rodenbach), Watou (Sint-Bernardus) en Bellegem (Vander Ghinste roodbruin).

Wil je graag ook de top gerechten proeven in een ontspannen sfeer, vlakbij de Leie? Reserveer dan je plaatsje via info@dewaterkantwervik.be of +32 473 34 37 73. Neem zeker ook een kijkje op de website, waar je online kunt reserveren.